skip to Main Content

Over ons

Visie en Missie

Een wereld creeren waarin mensen hun volle potentieel leven, ieder moment beleven en met elkaar samenwerken aan een duurzaam evenwicht.

Onze missie is het bevorderen van authentiek, evenwichtig en verbindend leiderschap in organisaties als positief voorbeeld voor onze kinderen. Praktisch doen wij dit door professionals bewust te maken van hun werkelijke kracht en hen leren hoe te werken vanuit een mindset waarbij iedereen wint.

KIWORKX staat voor het vrijmaken van energie (KI) bij mensen en in organisaties (WORK) opdat zij kunnen excelleren (X). De spiraal in ons logo staat voor een continue groeiproces.

Wij zijn een netwerkorganisatie, bestaande uit een kernteam met Peter Hoogeveen als centrale persoon, met daarom heen een selecte groep complementaire partners. Onze kerntrainers zijn persoonlijk opgeleid door en werken samen met Aalt Aalten, de Nederlandse grondlegger en autoriteit op het gebied van het vertalen van aikidoprincipes naar ons dagelijkse leven.

Waarden en drijfveren

  • Groei: wij gaan voor een optimaal effect, in ons geval business succes voor onze klanten door het faciliteiten van groei.
  • Authenticiteit: geen trucjes maar waarachtig ontwikkelen. De behoefte aan compensatiegedrag met bijbehorende stress valt dan weg.
  • Respect: zorgvuldig, respectvol en recht door zee. Bij ons weet iedereen waar hij of zij aan toe is.
  • Gelijkwaardigheid: in verbinding en met plezier. Van en met elkaar leren is veel leuker.

Kernteam

Peter Hoogeveen

Founder, kerntrainer, coach, adviseur en auteur van 'Business aikido' dat…

Verder lezen

Cahit Olmez

Kerntrainer, acteur, storyteller en associate partner bij KIWORKX. Combineert ruim 25…

Verder lezen

Yvonne Hoogeveen

Trainer, logistieke kei en associate partner bij KIWORKX. Levenspartner van…

Verder lezen

Wij werken o.a. voor

Top