skip to Main Content

Kennismakingsworkshop Business aikido

Eerst het fundament, dan de verbinding, dan het succes

Waarom deze ‘proeverij’?

Zelf ervaren is de beste manier om de waarde van business aikido te ontdekken. Het gaat om hoe je als leider, professional en uiteindelijk als organisatie op een verrassend eenvoudige manier een substantieel verschil kunt maken. De sleutel daartoe ligt in het met elkaar in lijn kunnen brengen van je hoofd (ratio), hart (intentie) en lijf (gevoel). 

Al vast wat info vooraf

In onze rationeel georiënteerde samenleving zijn wij veel vaker uit ons evenwicht dan dat wij ons beseffen. Wij voelen dit als stress, ervaren onze stakeholders als lastig en het werkt als een rem op onze prestaties. Weinig tijd voor reflectie en terwijl wij torenhoge verwachtingen aan elkaar stellen neemt onze effectiviteit, onze productiviteit en ons gevoel van welzijn langzaam af. Vanuit een ander perspectief -Business Aikido- kunnen wij dit patroon haarscherp zien en ontdekken hoe wij anders kunnen kiezen. Een ander startpunt, een andere dynamiek en met uiteindelijk betere resultaten.

Via eenvoudige fysieke oefeningen, afgeleid van Japanse krijgskunsten (business aikido) kunnen wij leren onze mentale ruimte weer vrij te zetten en zo een ander startpunt creëren voor samenwerking. Daarbij maak je kennis met onze manier van werken en informeren wij je over de mogelijkheden. Leerzaam, informatief en een ludieke manier om te netwerken. 

Voor wie?

Voor leiders in organisaties, adviseurs, HRM managers, veranderkundigen, projectleiders, programmamanagers en vakspecialisten die een verschil willen maken in hun organisatie, voorbij de waan-van-de-dag zaken.

Wat levert het je op?

Je bent geïnformeerd over de mogelijkheden die wij bieden. Daarbij heb je een eerste handvat gekregen om, met behulp van je eigen fysieke houding, beter om te kunnen gaan met druk. 

Door wie?

Deze proeverij wordt verzorgd door Peter Hoogeveen (lees hier meer over zijn achtergrond).

Review

‘Tijdens deze introductie heb ik ervaren hoe het voelt om veranderingen tot stand te brengen. Deze bijzondere ervaring gaf mij voldoende vragen om me hierin verder te verdiepen en open te staan voor het onbekende. Een uitermate leerzame sessie in een hele ontspannen sfeer.’  –  Fred Baars, teamleider Participatie gemeente Uden

Praktische informatie

  • Aantal dagdelen: 1
  • Duur: 2,5 uur
  • Aantal deelnemers: maximaal 30
  • Locatie: Amersfoort
  • Meer informatie: Peter Hoogeveen (06-41118827) of via ons contactformulier.

 

Datum en investering

  • Dinsdag 29 oktober 2019
  • Tijden: 14.30-17.00 uur
  • Investering: 45,- per persoon (excl. 21% btw en inclusief een exemplaar van het boek ‘Business aikido’)
Top