skip to Main Content

Kennismakingsworkshop Business Aikido

Kern van de workshop

Zelf ervaren hoe je als leider, professional en uiteindelijk als organisatie op een verrassend eenvoudige manier een substantieel verschil kan maken in samenwerking met partners. De sleutel daartoe ligt in het met elkaar in lijn kunnen brengen van je hoofd (ratio), hart (intentie) en lijf (gevoel).

In onze rationeel georiënteerde samenleving zijn wij veel vaker uit ons evenwicht dan dat wij ons beseffen. Wij voelen dit als stress, ervaren onze stakeholders als lastig en het werkt als een rem op onze prestaties. Weinig tijd voor reflectie en terwijl wij torenhoge verwachtingen aan elkaar stellen neemt onze effectiviteit, onze productiviteit en ons gevoel van welzijn langzaam af. Vanuit een ander perspectief -Business Aikido- kunnen wij dit patroon haarscherp zien en ontdekken hoe wij anders kunnen kiezen. Een ander startpunt, een andere dynamiek en met uiteindelijk betere resultaten.

Via eenvoudige fysieke oefeningen, afgeleid van Japanse krijgskunsten (business aikido) kunnen wij leren onze mentale ruimte weer vrij te zetten en zo een ander startpunt creëren voor samenwerking. Daarbij maak je kennis met onze manier van werken en informeren wij je over de mogelijkheden. Leerzaam, informatief en een ludieke manier om te netwerken. 

Voor wie?

Voor leiders in organisaties, adviseurs, HRM managers, veranderkundigen, projectleiders, programmamanagers en vakspecialisten die een verschil willen maken in hun organisatie, voorbij de waan-van-de-dag zaken.

Resultaat

Je bent geïnformeerd over de mogelijkheden die wij bieden. Daarbij heb je een eerste handvat gekregen om, met behulp van je eigen fysieke houding, beter om te kunnen gaan met druk. 

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door Peter Hoogeveen (lees hier meer over zijn achtergrond).

Praktische informatie

Aantal dagdelen: 1

Duur: 2,5 uur

Aantal deelnemers: maximaal 25

Locatie: Amersfoort

Meer informatie: Peter Hoogeveen (06-41118827) of via ons contactformulier.

 

Data en kosten

Dinsdag 11 december 2018

Tijden: 14.30-17.00 uur.

In verband met de publicatie van het boek ‘Business aikido‘ bieden we deze workshop gratis aan, mits vooraf aangemeld

Top