Workshops en Inspiratie

Moeiteloos presteren onder druk … EXcelleren als team … Duurzame en wendbare organisaties ... Grip op werkstress … De kunst van het verbinden …

Actuele thema’s belichten vanuit een bijzondere invalshoek, dat leidt tot nieuwe inzichten en oplossingen. Het inspireert nog veel sterker wanneer je het ook nog eens zelf ervaart! Wij brengen thema’s tot leven vanuit het perspectief van Japanse krijgskunsten. Wij dagen uit, spelen, prikkelen, verbinden, spreken mensen aan in hun kracht en nodigen uit om elkaar te ontmoeten op andere niveaus.

  • Een inspiratiesessie is een korte, krachtige en interactieve sessie voor een grotere groep mensen van ongeveer een uur. Karakter: mensen wakker schudden, creativiteit prikkelen, energie losmaken.
  • Een Business Aikido workshop duurt doorgaans van 2-4 uur en is bedoeld voor groepen van 8-20 personen. Karakter: samen leren in beweging, elkaar ontmoeten op een ander niveau, ervaren dat wij veel meer zijn dan alleen ons hoofd en bovendien tot veel meer in staat zijn.

Waarom KIWORKX?

  • Actuele thema’s, belicht vanuit een bijzondere invalshoek
  • Interactief en vooral zelf ervaren
  • Een gezamenlijke ervaring waarover wordt nagepraat
  • Eyeopeners gegarandeerd

‘De workshop paste perfect in het programma en heeft qua resultaat onze verwachtingen overtroffen.’

Karin Kerckhaert, directeur Sigadi

‘De workshop heeft veel inzicht gegeven in de non verbale communicatie en daarmee mogelijkheden geboden om de samenwerking te versterken.’

Marjon van Haandel, manager TNO

‘Enorme eyeopeners ook voor diegenen die denken zichzelf te kennen.’

Robert Jacobs, directeur Duke & Jacobs

Regels zijn er in overvloed, principes zijn er maar weinig. Regels veranderen voortdurend, principes veranderen nooit.

Top