Trainingen

Anders dan vaardigheidstrainingen, waarbij men zich richt op leren kunnen (technieken) of mogen (certificaten), zijn wij gespecialiseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling. Vaak betekent dit juist loslaten in plaats van (nog) meer kennis verzamelen. Onze specialiteit is Business Aikido.

Primaire doelgroep: wij richten ons op organisaties, teams en individuele professionals in business (leiders, projectmanagers, programmamanagers, adviseurs en vakspecialisten) die echt een verschil willen maken. 

Wij verzorgen maatwerk ontwikkelprogramma’s voor bedrijven en organisaties waarbij wij werken in drie fasen:

Het Core program (jezelf versterken, het Circle program (cirkel van invloed vergroten) en het Master program (kennis, inzichten en vaardigheden doorleven in en doorgeven in eigen professionele context. Regelmatig verzorgen wij ook open trainingen rondom een bepaald thema

Zelf ervaren is de beste manier om de waarde van onze werkwijze te ontdekken. Daarom organiseren wij regelmatig kennismakingsworkshops business aikido, voor geïnteresseerde professionals en relaties met desgewenst een gast, rondom een actueel thema. Zie ook onze agenda.

Waarom KIWORKX?

  • Zelf ervaren waartoe je werkelijk in staat bent
  • Gericht op het ontwikkelen van de hele mens
  • Een ander perspectief, eyeopeners gegarandeerd
  • Fun en fundamenteel
  • Kerntrainers persoonlijk opgeleid door de Nederlandse autoriteit; Aalt Aalten

The most leverage occurs where we have the least awareness .. our body (Peter Senge)

KIWORKX trainingen
KIWORKX trainingen
KIWORKX trainingen
Top